Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marko izvređao Draganu, pa joj rekao da je smećarka! (VIDEO)

Marko Miljković i Dragana Mitar ušli su u ozbiljnu raspravu, ali je to preraslo u pravu svađu! Marko izvređao Draganu za stolom rijalitija "Zadruga 2" zbog se..sa sa raznim muškarcima, pa joj na kraju rekao i da je smećarka! Ona mu nije ostala dužna!

Zadruga 2: Marko izvređao Draganu, pa joj rekao da je smećarka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Jedan od gledalaca imao je pitanje za Marka Miljkovića: 

,,Zašto si Draganu svrstao u koš sa Majom i Doroteom, kad si za njom odlepio? Svu pažnju si joj dao, razvrstaj malo devojke kada ih komentarišeš".

"Neka misle šta god hoće, ja nisam odlepio za udatom ženom. Nije me privlačila na taj način, poznato je da ja svoje emocije mogu da kontrolišem. Ja ne želim Draganu u svom životu na taj način. Ja se na taj način ne udvaram, nema veze sa istinom."

Dragana je rekla:

"Meni je odgovaralo to što on brine o meni. Nisam se ni sa kim specijalno družila, kad sam rešila da se ugasim, ja sam se sklonila. Pokazalo se da sam se udaljila od njega, rekla sam mu da nećemo da se družimo, ušao je Pavle."

Marko Miljković je bio oštar:

"Nikada nisi rekla da ne želiš da se družiš sa mnom. Osećaš li svoju frustraciju i mržnju? Bićeš gori čovek, popravi se malo!"

Mitar je pitala:

"Šta sam ja ružno rekla za tebe?! Kad ti mene stavljaš u fioku, mogu i ja da kažem šta imam. Šta glumiš ovde, da si ti neki je*ač?"

Miljković se vidno iznervirao:

"Sviđala si mi se dok nisam video kakva si, je*eš se sa svima, užas! Ti si smećarka!"

Pogledajte u video snimku kako se ovo završilo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>