Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Neprijatna situacija! Svi su videli šta je Stanija radila! (VIDEO)

Davidu uopšte nije bilo dobro što Ana ovo sluša! Gledaoci rijalitija "Zadruga 2" postavljaju pitanja i tu nema greške jer oni koji prate veoma dobro vide i znaju šta se dešava.  Neprijatna situacija! Svi su videli šta je Stanija radila!

Zadruga 2: Neprijatna situacija! Svi su videli šta je Stanija radila! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeKao što već znate održana je žurka, a gledaoci su primetili da je Stanija Dobrojević flertovala sa Davidom Dragojevićem, a upravo zbog toga je usledilo i pitanje za nju:

"Je l' stvarno misliš da možeš osvojiti Davida, jer si sinoć flertovala sa njim?"

Stanija je prokomentarisala kao da je nesvesna da je sve snimljeno i da se klipovi gledaju napolju:

"Došlo je nekoliko trenutaka, kada je on igrao i prošao pored mene, ako je to flertovanje, onda dobro"

Ovo flertovanje su primetili i pojedini ukućani i nisu mogli da odole, a da ne daju svoj sud o onome što se dogodilo. Marija Kulić je iznela svoje mišljenje:

"Ja sam primetila da postoje simpatije Stanije i Davida. I te kako se Stanija dopada Davidu, i on njoj. Videla sam da su njeni pogledi bili uprti u njega. Prilazio joj je, dodirivao je po struku. On se opusti kada popije. Biće on obazriv, jer je jednom pogrešio."

Zorica Marković je o ovoj temi govorila u više navrata u toku jučerašnjeg dana ali je i sada ustala:

"Vladimir ne bi džabe poslao poruku da nije video njeno ponašanje. Napolju se sve vidi. Staniji se sviđa David, to zasigurno. To nisu sigurno čista posla."

David se pravdao, mada pijanstvo nikako nije izgovor za bilo šta:

"Ne, nisam flertovao. Osećam se ružno i žao mi je što se Ana oseća neprijatno zbog mene, ali za mene postoji samo Ana. Tako nešto je ispalo sinoć. Ja samo Anu volim i samo nju vidim."

Pogledajte šta su rekli ostali cimeri kojima ova situacija nije promakla. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>