Svet

Region

Kim Kardashian pokazala nove naslage celulita

Ionako bujna Kim Kardašian sve je deblja i deblja. Poslednjih meseci zanemarila je teretanu i neograničeno uživa u mnogim “zabranjenim” poslasticama, a rezultat je taj da je toliko nabujala da je pokrenula glasine o tome da je trudna. Navode o trudnoći je ubrzo demantovala, a teretane se, sudeći po najnovijim fotografijama sa Floride, i dalje kloni u širokom luku.

Kim Kardashian pokazala nove naslage celulita



U subotu se Kim u jednom noćnom klubu u Majamiju zabavljala s grupicom prijatelja. Prilikom izlaska iz automobila ona i njena prijateljica pokazale su naslage celulita na nogama, a Kim u skrivanju nagomilanih kilograma nije pomogao ni izbor haljine.

Javnost je svojevremeno imala priliku da vidi njeno “tesanje” linije i gubitak kilograma, nakon čega je bila prava bomba, ali Kim se ubrzo ulenjila pa je njena zavidna linija sad ponovno stvar istorije.

Prema podacima koje su nedavno objavili američki mediji, Kim, koju se može gledat u čak dva rijaliti šouua “Keeping Up with the Kardashians” i “Kourtney & Kim Take New York”, u 2010. godini je zaradila šest miliona dolara pa je tako najplaćenija rijaliti zvezda.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>