Region

Svet

Alen Sakić: Teška ispovest Sinanovog sina! Sa bratom nema kontakt!

Folk legenda Sinan Sakić preminuo je 6. juna prošle godine u Beogradu posle duge i teške bolesti. Pevač je iza sebe ostavio suprugu Sabinu, koja je bila neutešna zbog ovog gubitka, i četvoro dece. Teška ispovest Sinanovog sina! Alen sakić sa bratom nema kontakt!

Alen Sakić: Teška ispovest Sinanovog sina! Sa bratom nema kontakt! Screenshoot/InstagramRašid i Meda su Sinanovi sinovi iz prvog braka, dok iz braka sa Sabinom pevač ima ćerku Đulkicu i sina Alena. Sakićevog najmlađeg sina sreli smo na jednom događaju, a on nam je otkrio kako se sada oseća, posle nekoliko meseci od velikog gubitka:

"Kako mogu da se osećam? Kako moram, iskreno. Idemo dalje, guramo, život ide dalje."

Njegova majka, Sabina, najteže je podnela smrt svog supruga, a Alen nam je otkrio da je ona sada dobro koliko je to moguće:

"Sve je ok, mama je dobro koliko može da bude. Idemo dalje, nema šta tu više da dramimo. Nema šta nas niko da žali, idemo dalje, život je takav. Ćale je bio legenda i ostaće zauvek."

Nismo mogli, a da ne pitamo Alena u kakvim je odnosima sa svojim bratom po ocu, Rašidom, koji je mnogo puta hapšen zbog raznih protivzakonitih radnji. Ipak, on je veoma burno reagovao na pomen Rašidovog imena, te je istakao da sa njim nema nikakav kontakt:

"To me ne interesuje. Na to nemam komentar. Mene to ne zanima. Ja sa njim nemam kontakt niti me interesuje, stvarno nemam nikakav komentar, ne zanima me."

Podsetimo, Sinanov sin je krenuo očevim stopama, te je započeo muzičku karijeru. On je snimio i duetsku pesmu sa Stefanom Đurićem Rastom, koji je njegov veliki prijatelj.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs

Povezane vesti:


>