Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miljana beži! Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem! (VIDEO)

Miljana Kulić beži iz rijalitija "Zadruga 2"! Doživela je nervni slom. Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem, urlala da niko neće moći da je zadrži tu gde su svi ludi i na kraju našla lakši put za beg.

Zadruga 2: Miljana beži! Nožem razvaljivala, pretila kasapljenjem! (VIDEO) Screenshoot/VideoNajagresivniji izlazak do sada! Pogledajte u necenzurisanom snimku Miljanino ponašanje. Kulićeva je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U begu joj je pomogao Lazar Čolić Zola, dok je ona plakala:

"Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam, vidim u svom ponašanju da nisam u redu. Otvori mi ovo da izađem."

Zola je pokušavao da joj pomogne dok je ona urlala da niko ne može da je zadrži tu. Pronašli su nož, pa je ona pokušala da nagovori i Zolu da pobegne sa njim:

"Jel hoćeš i ti da izađeš? Nije mi psihički dobro. Hoću da izađem, ti ne moraš, ali ja izlazim... Svi su ovde ludaci, postala sam luda, ne mogu ni svoje dete da čuvam."

Brendon joj se podsmevao i pitao gde misli da ode, što je Miljanu iznerviralo pa je nasrnula na njega nožem:

"Beži tamo, udariću te, pa ću biti diskvalifikovana, sad ću da te razbijem. Nekog ću ovde da iskasapim, pa ću da izađem."

Nakon ovoga reagovalo je i obezbeđenje koje je pokušalo da smiri Kulićevu, ali bezuspešno. Ona je onda otišla da se javi mami da ide iz rijalitija, da joj kaže da joj čuva dete koje nije videla pred odlazak, a zatim je otišla u Rajski vrt. Tamo je našla potpuno novi put za izlazak i pobegla.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>