TV Show

Parovi

Zadruga 2: Aleksandra Subotić loše procenila Davida! (VIDEO)

Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijalitija "Zadruga 2" je loše procenila svog, sada već bivšeg dečka Davida Dragojevića, odnosno njegova osećanja prema njoj. 

Zadruga 2: Aleksandra Subotić loše procenila Davida! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera, Sanja Marinković u ovonedeljnom izdanju ''Magazina In'' ugostiće poznate parove sa domaće javne scene. Sa Sanjom će o aktuelnim temama razgovarati: ljubavni rijaliti par ''Zadruge 2'' koji je uzbrurkao domaću javnost - Ana Korać i David Dragojević, poznati bračni par - Nikolina Kovač i Saša Kapor i verenici - Danijela Karić i Ivan Mileusnić.

Sanja Marinković pustila je Davidu snimak njegovog gostovanja sa Aleksandrom Subotić od 22. septembra 2018. godine. Kada je Sanja najavila snimak tadašnjeg para, koji je nastao pre samo nešto više od četiri meseca, Ani Korać nije bilo uopšte prijatno, pa je stavivši ruku preko očiju poručila:

"Jao, nije mi dobro."

Aleksandra Subotić je tada izgovorila, puna samopouzdanja:

"Ja znam da on mene voli najviše na svetu i da me ni sa jednom ne bi zamenio. Može Naomi Kembel da dođe što se mene tiče..."

Dragojević je ovo posmatrao sa osmehom, dok je Mia Borisavljević još tada izjavila:

"Sačuvajte ovaj snimak!"

Ovaj Mijin komentar izazvao je pometnju u stidiju, s obzirom na to da je ona već tada predosetila da Aleksandrina i Davidova veza neće potrajati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>