Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Marija išamarala Miljanu! Bila je pijana pa je prišla da poljubi praznu kolevku! (VIDEO)

Kulićeva je istukla svoju ćerku Miljanu koja se sinoć napila na žurci u rijalitiju "Zadruga 2". Porodični problemi! Marija išamarala Miljanu! Bila je pijana pa je prišla da poljubi praznu kolevku!

Zadruga 2: Marija išamarala Miljanu! Bila je pijana pa je prišla da poljubi praznu kolevku! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMiljana Kulić se napila pa pravila gluposti. Prvo je bacila u bazen verenički prsten koji je dobila od Lazara Čolića Zole, a zatim je skočila u ledenu vodu da ga pronađe. To je šokiralo njenu majku Mariju koja ju je odvukla u prostoriju u kojoj boravi mali Željko sa dadiljom Klarom i počela da je udara. Iako kamere ne snimaju ovaj deo imanja, Kulićke su bile ozvučene bubicama, pa se na snimku jasno čulo sve što se dešavalo između mame i ćerke.

Najpre je Marija udarila Miljani dva jaka šamara u nameri da je otrezni:

"Da te nisam videla da si izašla napolje, đubre jedno."

Sa njima je bila i dadilja Klara, koja je pokušala da smiri strasti između majke i ćerke. Miljana je kukala:

"Da li si videla kako me je mama tukla? Sad sam se otreznila, a ona me je bez prestanka udarala."

Bila je toliko pijana da je umislila da joj je sin u krevecu, pa je prišla da ga poljubi za laku noć. Klara je pričala Mariji:

"Poljubila je praznu kolevku jer je mislila da je Željko u njoj. Nagnula se nad kolevkom i mislila da je sina poljubila u stomak. Bacila je Zolin prsten u bazen, a onda skočila da ga izvadi."

Marija je i dalje besnela:

"Od sutra ideš gde te ja vodim za ruku kao idiota, jer si nesposobna da samostalno funkcionišeš. Đubre jedno pokvareno, ološu jedan! Kako ti ja kažem tako ćeš da radiš. Da li znaš da si mogla da umreš kad si skočila u bazen."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>