Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Biljana poručuje da neće izbaciti Aleksandru! Ana mu nije devojka!

David Dragojević je u šoku otkako mu je Stanija Dobrojević prenela informaciju u rijalitiju "Zadruga 2" da ga bivša verenica Aleksandra Subotić čeka u njegovoj kući u Veterniku i da veruje da je njegova veza sa Anom Korać lažna! Zbog toga je zadrugar odlučio da nazove majku Biljanu i naredi joj da istera njegovu bivšu partnerku iz njihovog doma! Biljana poručuje da neće izbaciti Aleksandru! Ana mu nije devojka!

Zadruga 2: Biljana poručuje da neće izbaciti Aleksandru! Ana mu nije devojka! Screenshoot/InstagramPo ulasku u rijaliti  "Zadruga 2" Stanija je izgladila odnose sa Davidom i prenela mu da ga Aleksandra i dalje čeka i da veruje da je sve samo igra. On je najpre obećao da će suočiti sadašnju i bivšu devojku.

" Iskreno sam u šoku! Uzdrmalo me je to što me Aleksandra čeka napolju. Ne znam kako može da veruje da je ovo fejk. Ja sam zaljubljen u Anu i ovo ne glumim. Razgovaraću sa Aleksandrom u prisustvu Ane" - rekao je on, a Koraćeva mu je besno poručila:

"Treba da joj kažeš, a ne da ćutiš! Ti si s devojkom raskinuo! Pritom je ta veza bila katastrofa! Šta sad ona ima da traži kod tebe kući? Meni je sve to bolesno!"

Nakon toga Dragojević se razbesneo, pa se jadao Lepom Mići:

"Oteraću je u ku*ac! Sutra ću Sandru da oteram, zvaću mamu. Šta, treba da trpim da me neko šest meseci maltretira?"

Ana se pak izjadala Mikiju Đuričiću.

"Osećam kao da smo sve troje u vezi! David kaže da Aleksandra nije normalna. Oni su verenici kao ti i Nadežda. Pritom je znala da će David da bude sa mnom" - rekla je Ana, a Miki je prokomentarisao da je to boleština.

David je krenuo u šetnju sa Anom i pokušao da je smiri.

"Aleksandra to radi namerno da bismo se ti i ja posvađali. Hoće da to psihički utiče na mene. Ne mogu više da me je*u. Mene boli ku*ac ako ne vide da te volim. Ne znam šta mama sad radi, na kapiram je uopšte." - rekao je David, a Ana ga je savetovala:

"Moraš da joj kažeš, jer ona ne veruje u to. Kažeš lepo: "Draga moja Aleksandra, ja više nisam sa tobom". 

Biljana je odmah reagovala na sve to i poručila je da neće izbaciti Aleksandru. Za kurir je izjavila:

"Ana nije njegova devojka, ona se igra s njim. Aleksandra je dobro i voli ga. Izmanipulisan je. Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo što je Ana Korać u pitanju. Ja sam to dete počela da čuvam, ide ovde u vrtić. Dete ne može da se izbriše gumicom. Ostaću dosledna do kraja kako smo se dogovorili."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>