Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Potrčci su Ša i Dragana! Razgovarali su do zore! (VIDEO)

Višnja je napustila rijaliti "Zadruga 2", a za ovonedeljnog gazdu izabrala je Brendona. Potrčci su po njegovom izboru Ša i Dragana! Razgovarali su do zore u izolaciji!

Zadruga 2: Potrčci su Ša i Dragana! Razgovarali su do zore! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Voditelj Milan Milošević je ušao u Belu kuću kako bi se postarao da Brendon izabere potrčke i omiljenu osobu:

"Juče sam razmišljao kako ću to uraditi. Izborom potrčaka mogu da poremetim par klanova koji su formirani ovde u kući. Sad vidim da kao lešinari skupljaju svoja krila jer plena nema, ovde je Brendon, purpurno, egzotično biće. Napravio sam logistiku koja će poremetiti međučoporske odnose. Izabrao sam ženu i muškarca za potrčke. Prvi potrčko će biti Ša."

Nenad Aleksić Ša istakao je da nije iznenađen ovim izborom novog vođe, a onda je Radonić izabrao i drugog potrčka koji će reperu praviti društvo u izolaciji:

"Ljubinka, ovog puta ćeš izvisiti, nećeš biti potrčko. Ni potrčko nećeš biti ove nedelje, ja sam šef. Ona bi to volela, da se još više zbliže i da ojačaju svoja prijateljstvo. Potrčko broj dva je osoba koja je išla u vojsku, koja je jako disciplinovana, koja ovde peče, prži. Drugi potrčko će biti Dragana zbog njihovih nerazjašnjenih odnosa. Ša se uplašio, zaljubio se u Draganu, dopisivao se, i na kraju ništa."

Dragana je rekla:

"Pretpostavila sam čim su digli Nenada. Nije ništa strašno. Mislili smo da ćemo prošle nedelje biti potrčci, ali dobro, to je to."

Brendon je zatim izabrao i omiljenog zadrugara, a ovoga puta to je Stanija Dobrojević . Oni će deliti hotelsku sobu u nedelji koja je ispred nas.



 Kao što i svako ko je izabran za potrčka, oni će morati da borave nedelju dana u sobi za izolaciju. To će ih svakako primorati da ponovo razgovaraju iako je Ša odlučio da svoj odnos sa Mitar svede na minimum. 

"Ja i dalje lutam ovde. Hvala Bogu pa imam neko društvo, tipa Minu i Marka Markovića. Oni su nekako odvojeni od ostalih. Marko je baš zanimljiv... "- rekao je Ša, dok je Dragana samo slušala.

Dragana se složila sa njim kada je reč o manjku cimera sa kojima može da se priča o temama van rijalitija. Zajedno su potom nagađali kakve će govore Brendon držati svakog dana u podne, što je bila iznenadna odluka Velikoć šefa kasno noćas.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>