Region

Svet

Mira Škorić oštro: Ja bih mu presudila! Kakvi sudovi, kakav zakon?!

Oštro! Mira Škorić sigurna je da je Vranješ Karleuši namestio aferu, pa ističe da je imao sreće što je krenuo na dostojanstvenu ženu. Da je u pitanju bila ona, kako napominje, lično bi mu presudila. Ja bih mu presudila! Kakvi sudovi, kakav zakon?!

Mira Škorić oštro: Ja bih mu presudila! Kakvi sudovi, kakav zakon?! Screenshoot/Instagram



Jelena Karleuša našla se u centru porno skandala kada su eksplicitne fotografije, snimci i poruke poslate Ognejnu Vranješu obelodanjene. Pevačica je brzo demantovala sav sporni materijal, dok je bosanski fudbaler tvrdio da je sve to dokaz njihove tajne dvogodišnje veze. Mira Škorić je prokomentarisala čitavu situaciju:

"Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa celom pričom. Danas je tehnologija toliko napredovala da bi neko ko je dokon mogao i moju običnu sliku da izmontira i da mi napravi seks-skandal. Taj nebitnjaković, taj najobičniji kuvani pacov ima sreće što je Karleuša dostojanstvena. Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način, ne bi me interesovali sudovi i zakoni..."

Mira Škorić je još istakla da svi oni koji su likovali nad Jeleninom mukom sad mogu samo da se jedu i da umru od muke jer je ona nikad jača te dodala:

"Kvaziprijatelji i zlobnici neće moći više da se slade tuđom nesrećom. Estrada je leglo jednog velikog zla, uz dužno poštovanje pravim i velikim ličnostima, a njih je malo."

Pevačica je prokomentarisala i to što ona i Jelena dugo nisu bile dobre, a sada su super drugarice:

"Ja sam Jelenu imitirala i karikirala u sklopu jedne emisije. Ona se nije ljutila zbog toga. Privatno sam oduvek znala da je lavica."

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>