Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ne mogu sve da vas j*bem! Ovu devojku volim i vas tri da odj*bete! (VIDEO)

Nisu očekivale ovako nešto od njega. Marko Miljković je u rijalitiju "Zadruga 2", bez dlake na jeziku sasuo sve u lice cimerkama. "Ne mogu sve da vas j*bem! Ovu devojku volim i vas tri da odj*bete više"! 

Zadruga 2: Ne mogu sve da vas j*bem! Ovu devojku volim i vas tri da odj*bete! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Noćas je došlo do žestokog sukoba između Dorotee Jovanović i Adama Đoganija koji je nastao kada je zadrugarka na nagovor Marijane Zonjić sakrila sliku njegove devojke Nataše Moskve. Iako je Dorotea poznata po smicalicama koje pravi, Luna Đogani je njen postupak protumačila kao osvetu nje, Marijane i Maje Marinković zbog toga što je ona u vezi sa Markom Miljkovićem. Luna je poručila Marijani:

"Udružile se k*rvetine zato što sam se smuvala sa Markom. Ako imate nešto protiv mene, svetite se meni, a ne mom bratu. Udružila si se sa Majom i Doroteom jer ste ljubomorne. Ova (Maja) me naziva trećom, ti me sada provociraš... "

Maja joj je uzvratila:

"To bi ti volela. Kupiš moje ostatke i onda kukaš što nisi prva. Na šta ja da budem ljubomorna kod tebe? Šta si to uradila i postigla?"

Marko je odgovorio Maji:

"Ti sa mnom u vezi nisi bila! Nemoj to više da pričaš. Ne mogu sve da vas j*bem! Ovu devojku volim i vas tri da odj*bete više."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>