Zadruga

Parovi

Dragana Mitar gola!Kod nje granice ne postoje! (18+VIDEO)

Modelsica gola! Pokazala grudi, a onda legla i između nogu stavila plišanog medu. Svoj privatni život je ogolila pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", a sada se i skinula. Kod nje izgleda granice ne postoje!

Dragana Mitar gola!Kod nje granice ne postoje! (18+VIDEO) Screenshoot/VideoNakon što je Miljana Kulić "nasamarila" Ljubu Pantović da ispozira gola, navodno za potrebe intervjua koji je samoincijativno uradila, i pokaže svoje bujno poprsje, ona je uspela isto i sa Draganom Mitar.

Dragana je istakla tokom intervjua da joj nije prvi put da pozira gola i da će to ovoga puta biti još laganije. Kulićeva je davala instrukcije kakvu pozu Dragana treba da zauzme kako bi njeno vitko telo i bujno poprsje došlo do izražaja. 

Modelsica se skinula u donji veš, a potom otkrila bujne grudi, a bradavice prekrila kosom i tako pozirala. Nakon toga je sela na krevet i međunožje prekrila plišanim medvedom. Kako Dragana nije želela da njene bradavice budu u prvom planu, Miljana je došla na ideju da vatu natopi vodom i tako ih prekrije. 

Video možete pogledati OVDE


 

Zadruga 2: Dragana Mitar na porno sajtu! 18+

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>