Svet

Region

Specijalni gost Toma Odela na koncertu Tom Speit!

Mladi britanski kantautor Tom Speit nastupiće kao specijalni gost Toma Odela na koncertu u Hali sportova “Ranko Žeravica” 12.februara! 

Specijalni gost Toma Odela na koncertu Tom Speit! PromoTom Speit (Speight) je kantautor iz Londona koji u svojoj muzici vrlo uspešno stapa folk i savremeni pop. Kako je mladost proveo uživajući uz muzičke veličine kakve su bili “The Beatles”, “Simon and Garfunkel”, Džoni Mičel i “The Shins” i njegova autorska dela poprimila su nešto od tih uticaja: za njegovu muziku kažu da je “elegantna, prelepa i pevljiva”. 

Diplomirao je na “Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA)” gde je čak i od Pola Makartnija dobio hvale vezane za svoje stvaralaštvo. 


  
Od početka svoje karijere objavljivao je samo EP izdanja: njegov prvi autorski debi desio se 2016. godine kada je objavio “Little Love”, zatim i “Falling”, a nekoliko meseci kasnije svetlost dana ugledao je i “Love”.  2017. godine Speight je objavio još tri EP-a koje je producirao Chris Bond, a u čijem su nastajanju učestvovali i Turin Brakes kao i Lydia Clowes. “Willow Tree” izdao je u martu te godine, “My My My” u julu, a godinu je završio sa “Waiting”. 

Njegova muzika privukla je veliku pažnju medija ali i fanova u Britaniji, što se najbolje vidi po tome da njegove pesme imaju preko 60 miliona strimova na Spotify-u i 2 miliona slušalaca mesečno, a njegova turneja u Velikoj Britaniji u oktobru bila je rasprodata. 
 
U aprilu ove godine Tom Speit objaviće svoj prvi album “Collide” koji će promovisati i na samostalnoj turneji. Pre toga će nastupati uz Toma Odela  na nekoliko koncerata njegove “Jubilee Road” turneje koja će ga dovesti i u Beograd.  

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani mladi Britanac Tom Odel će u sklopu promocije svog najnovijeg albuma „Jubilee Road“ prvi put nastupiti u Beogradu. Uz podršku Toma Spejta prirediće, sasvim sigurno, nezaboravno veče beogradskoj publici 12.februara u Hali sportova “Ranko Žeravica” - nemojte propustiti priliku da ih čujete! 

Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže TicketVision-a kao i online OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>