Region

Svet

Region

Ubice mog oca poslednja epizoda: Aleksandra i Mirka očekuje obračun! (VIDEO)

Serija "Ubice mog oca" jedanaesta i poslednja epizoda biće emitovana na Top kanalu u ponedeljak 21. januara u 20 časova. Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom!

Ubice mog oca poslednja epizoda: Aleksandra i Mirka očekuje obračun! (VIDEO) Screenshoot/InstagramDa li će Tijana uspeti svojim šarmom da zavede Nikolinog vozača i sačuva glavu? Miško misli da dokazi nisu izdržali jer je policija brzala ali Aleksandar je sumnjičav. Hoće li do kraja sezone otkriti šta se desilo?

U predhodnoj epizodi, istraga o ubistvu doktora Dimitrijevića dobija potpuno novi kolosek što zbunjuje i samog Aleksandra koji se trudi da ostane racionalan jer na Mirka ne može da računa. Naređuje novu policijsku akciju koja će se iskomplikovati, ali slučaj doktorovog ubistva počinje polako da se raspetljava... U međuvremenu dolazi do novog ubistva.


Poslednja epizoda ove sezone razrešava ubistvo i prošlost doktora Dimitrijevića, ali Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom. Kroz sve to, zbog novog ubistva javnost i novinari su na nogama. Marjanović zbog svega toga mora u savez sa đavolom...

Ko će izvući živu glavu iz svega toga saznajte u velikom finalu treće sezone "Ubice mog oca 3"!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>