Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David javno ostavio Aleksandru! Izvinio se porodici! (VIDEO)

Za Davida Dragojevića je u rijalitiju "Zadruga 2" stiglo pitanje da li mu je sada jasnije zbog čega su negativan stav o njemu imali gledaoci ranije tokom pitanja gledalaca, a zatim je dobio pohvalu od publike koja sada ima pozitivan stav o njemu nakon što se zbližio sa Anom Korać. Javno je ostavio Aleksandru Subotić i izvinio se porodici.

Zadruga 2: David javno ostavio Aleksandru! Izvinio se porodici! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeDavid Dragojević je priznao da pored Ane Korać oseća nešto što dugo nije i da mu ona prija:

"Pa, bio sam jako negativan i agresivan, bio sam to što nisam. Jasno mi je i samo želim da se izvinim mojoj porodici i Aleksandri za ovo što sam uradio. Ne mogu ja protiv sebe. Meni Ana prija i osećam nešto lepo, što dugo nisam osećao."

Bilo je burno i tokom ovog pitanja kada je Miki Đuričić počeo da hvali Davida, na šta je Ljuba Pantović reagovala govoreći kako je Dragojević iskoristio njenu ćerku Aleksandru Subotić, a zatim se povela polemika i da li je Davidova majka Biljana naplaćivala usluge čuvanja Aleksandrinog deteta:

"Ja sam rekao da Aleksandru nikada ne bih ostavio samu ovde u rijalitiju, jer su je mnogi napadali. Ja sam Aleksandru trpeo! Ovde je ne bih nikada ostavio. Moja mama nije naplaćivala čuvanje deteta, meni je ružno to što pričam. Mamu to ne zanima. Moja mama u životu ne bi tražila i uzela novac."

Ljuba Pantović se umešala:

"Ja sam bila sa vama kada su uzete pare! Ne možete da me pravite budalom."

Podsetimo, nakon što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, Davidova devojka Aleksandra Subotić izbačena je iz najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2", posle čega je Dragojević postao blizak sa Anom Korać, a nedavno je i skinuo burmu koju je nosio tokom veze sa Subotićevom. Za vreme ovog pitanja Davidova ruka završila je na Aninoj butini.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>