Region

Svet

Aleksandra Prijović i Filip nisu štedeli na dečjoj sobi!

Budući roditelji za svog sina žele nameštaj od prirodnog materijala. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nisu štedeli na dečjoj sobi!

Aleksandra Prijović i Filip nisu štedeli na dečjoj sobi! Screenshoot/InstagramPevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović za manje od tri meseca postaće roditelji dečaka Aleksandra, zbog čega su odlučili da ništa ne prepuštaju slučaju, već da na vreme spreme sobu za naslednika.

Najmlađi član porodice Živojinović u velelepnom stanu na Voždovcuimaće svoju sobu za koju su poznati roditelji iskeširali više od 5.000 evra. Izvor blizak paru navodi:

“Aleksandra i Filip žive u stanu u naselju Stepa Stepanović, koji su opremili da bude njihovo porodično gnezdo. Želeli su da budu samostalni, zbog čega nakon venčanja nisu pristali da žive u vili na Bežanijskoj kosi, gde inače žive Filipov otac i maćeha Lepa Brena. Aleksandra je želelada svoj dom svije na drugoj adresi, a sada iako je u poodmakloj trudnoći aktivno radi na novom albumu. Ona u pauzama od snimanja pesama stiže da se, zajedno sa Filipom, posveti uređivanju sobe za naslednika. Poslednjih dana obilazili su brojne prodavnice po gradu jer su želeli da u novu godinu uđu sa kompletno opremljenim kutkom za sina.”

On dodaje da im u tome mnogo pomaže Aleksandrina majka Borka, koja zajedno sa njom bira nameštaj:

“Soba će biti u belim, sivim i neboplavim nijansama. Aleksandra je želela da imaju veliku komodu na kojoj će presvlačiti i kupati mališana. Tu su i neobične lampe na svim zidovima bebine sobe. Uveliko su kupili garderobu koju će nositi njihov naslednik, ali i igračke. Bitno im je da beba spava na udobnom i od prirodnih materijala izrađenom dušeku, te su zbog toga dušek naručili iz inostranstva i očekuju da uskoro stigne. Zbog toga što su vodili računa da kako garderoba, igračke, tako i svi materijali u dečjoj sobi budu prirodni opremanje ih je koštalo više od pet hiljada evra”

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>