Region

Svet

Stefan Živojinović imao saobraćajnu nezgodu!

Zbog loših vremenskih uslova i snega na kolovozu prošle nedelje je proklizao sa puta vraćajući se sa Kopaonika. Stefan Živojinović imao saobraćajnu nezgodu!

Stefan Živojinović imao saobraćajnu nezgodu! Foto: Instagram


 
Izvor blizak Stefanu objašnjava šta se dogodilo na putu do Beograda:

"Stefan je dobar vozač i ima jak mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva mogli i džipom da prođu. Krenuo je sam, dan ranije dok njegov brat Viktor ostao da prenoći na Kopu sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želeo jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebao da promoviše pesmu. Vozio je polako, ali ga je led izbacio u krivini i on je proklizao s puta. Sreća pa se nije povredio. Ni kola nisu nešto oštećena. Ima malo ogrebotina, ali to je beznačajno, s obzirom na to šta je moglo da se desi. Malo se smrzao dok su došli da ga izvuku, ali pošto je sve bilo u redu nastavio je put. Inače ni Stefan ni Viktor ništa nisu hteli da kažu majci i ocu kako se ne bi nervirali , tim više što im je Brena rekla da ne idu na Kopaonik jer se sprema nevreme, a oni je nisu poslušali."

Odmah po povratku sa planine Stefan Živojinović je otputovao sa majkom na zajedničku turneju u Australiji. Prvi koncert zakazan je za 18. a poslednji za 26. januar. Porodica Živojinović planira da produži boravak u Sidneju, a već u februaru putuju za Bora Boru. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Novosti


>