Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Pavle otkrio šta je Draganin strah! Šifra -Dalmatinac! (VIDEO)

Sada su neke stvari u rijalitiju "Zadruga 2" mnogo jasnije, kada je u pitanju odnos ljubavnog trougla, četvorougla ili ko zna...možda se pojavi još neko ko ima veze sa brakom Dragane i Siniše. Pavle Jovanović je otkrio šta je zapravo Draganin strah i ko je Kruela koja se "krije" iza šifre "Dalmatinac".

Zadruga 2: Pavle otkrio šta je Draganin strah! Šifra -Dalmatinac! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Dragana Mitar i Pavle Jovanović izazvali su buru u javnosti nakon iznošenja mnogih informacija iz svog privatnog životna, a njihova ljubavna priča zaintrigirala je i sve učesnike rijalitija. Njih dvoje su pominjali bliske i zajedničke ljude iz svog okruženja, a konstantno se pričalo o navodnom ,,Dalmatincu" koji je do večeras bio mistika za širi auditorijum. S obzirom na to da je voditelj Milan Milošević posetio Belu kuću zbog ,,Pitanja gledalaca", on je ovom prilikom želeo da u ime svih razotkrije ko se krija iza ove ,,šifre".

"Da li je ,,Dalmatinac" kojeg se vi plašite da uđe u Zadrugu, bivša Sinišina žena ili novopazarac?"

Dragana je odgovorila:

"Ovaj čovek je došao da mene kanali i ja moram da ispravljam njegove greške. Eto, ko se bavi čijim životom. Ne znam, ja tako nisam nikoga nazivala."

Pavle je odlučio da iskreno odgovori:

"Ta informacija je došla do mene, a Dragana tu ženu (Sinišinu bivšu suprugu) zove ,,Kruela", a to je žena iz crtanog filma ,, Dalmatinci".

Dragani nije bilo svejedno zbog ovoga, a kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>