Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Draganin muž otkrio najstrašnije detalje braka! Nije ga bilo briga sa kim je ona!

Suprug Dragane Mitar koja se nalazi u rijalitiju "Zadruga 2", Siniša Dragutinović ne krije da je iznenađen ponašanjem bivšeg dečka njegove žene menadžera Pavla Jovanovića nakon što je on ušao u rijaliti. Naime, Siniša tvrdi da ne može da veruje da je Pavle i dalje zaljubljen u njegovu suprugu i tvrdi da će Jovanović završiti u ludnici, jer ga Dragana ne konstatuje. Draganin muž je otkrio najstrašnije detalje braka!  Nije ga bilo briga sa kim je ona!

Zadruga 2: Draganin muž otkrio najstrašnije detalje braka! Nije ga bilo briga sa kim je ona! Screenshoot / YoutubeSiniša je kaže da je šokiran Pavlovim ponašanjem i smatra da će on završiti u ludnici zbog njegove žene:

"Šokiran sam Pavlovim ponašanjem. On ne skida pogled sa Dragane, bukvalno je zaljubljen kao tinejdžer. Ne mogu da verujem da je čovek toliko odlepio za ženom koja je u braku. To što je bilo među njima je davna prošlost i iskreno mislim da će Pavle zbog moje žene završiti u ludnici! Njemu treba stručna pomoć! Neko što pre treba da ga posavetuje da se kloni Dragane jer oko nje nema šta da traži. Samo se džabe blamira, a to mu nije potrebno čak i ako želi marketing preko Dragane."

Siniši ne smeta to što je Dragana u rijalitiju ispričala da je posle Pavla bila u vezi i sa jednim oženjenim gospodinom iz Novog Pazara:

"Dragana mene nije varala, jer smo mi u periodu kada je ona imala romansu sa Pavlom i tim Novopazarcem bili razdvojeni. Nas dvoje smo bukvalno samo na papiru tada bili u braku. Ipak, i tada smo bili u kontaktu zbog našeg sina i ja sam znao da je ona našla novog partnera. Iskreno, tada me nije bilo briga sa koliko njih je ona u vezi. Mogla je i 19 muškaraca da promeni, možda sam i ja tada menjao žene. Apsolutno je imala punu slobodu i ne vidim razlog da je neko optužuje što je imala momke pored mene. Mene njeni muškarci tada nisu zanimali, zato se uopšte ne potresam kada se priča na tu temu."

Siniša još otkriva da su on i Dragana period razdvojenosti nadoknadili nakon što su se pomirili u septembru:

"Dragana i ja smo 1. septembra otišli na more i tada smo se pomirili. Shvatili smo da moramo da sačuvamo brak, i zaista, od tada se sve promenilo. Dragana se vratila u moj dom i nastavili smo život koji smo pauzirali. Odlično se slažemo i imamo razumevanja jedno za drugo. Nikada nismo diskutovali o tome šta smo radili kada smo bili razdvojeni, jer je to bila pauza. Nekada su takvi prekidi vrlo dobri, jer supružnici uoče nedostatke u braku, a nama se upravo to dogodilo. Dragana je divna supruga i majka, i siguran sam da se više nećemo razilaziti. To što ona komentariše u rijalitiju je u skladu sa programom, a upravo u tim momentima pokazuje koliko je iskrena. Zato joj skidam kapu, jer se nimalo ne pretvara za razliku od svojih cimera."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Srpski Telegraf


>