Region

Svet

Nikola Rađen: Nažalost razvodimo se! Ana Kokić se nije oglašavala!

Razvode se pevačica i vaterpolista posle deset godina braka! Nikola Rađen se oglasio: "Nažalost razvodimo se! O svemu ćemo se oglasiti zajedničkim saopštenjem." Ana Kokić se nije oglašavala ovim povodom.

Nikola Rađen: Nažalost razvodimo se! Ana Kokić se nije oglašavala! Foto: InstagramPop zvezda Ana Kokić i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da stave tačku na desetogodišnji brak. Iako se više puta u domaćim medijima spekulisalo o tome da se razvode, njih dvoje su takve informacije demantovali, jer su u tom trenutku bili netačne. No, ovoga puta je zaista došao kraj!

Kako “Alo!” saznaje, bez ružnih reči, povređenje sujete i loših odnosa, Ana i Nikola shvatili su da im više ne ide. Ovu informaciju potvrdio je i vaterpolista:

" Nažalost, istina je! O svemu ćemo se oglasiti zajedničkim saopštenjem."

Nikola Rađen je otputovao za Moskvu gde igra vaterpolo. Njegova supruga, Ana Kokić nije želela da se oglašava ovim povodom, a kako saznajemo, njih dvoje će i nakon svega ostati u dobrim odnosima. Papire za razvod braka potpisali su u prisustvu advokata i to na Božić. Izvor za Alo kaže:

" Nije bilo ružnih reči, svađe ili nekih drugih stvari zbog kojih bi se sada u medijima stvarala neka negativna slika. Jednostavno, posle deset godina braka, shvatili su da im više ne ide, te da bi zarad njihovih ćerkica, ali i njih samih, najbolje bilo da se razvedu. Ana i Nikola će ostati u prijateljskim odnosima i neće dozvoliti da im to neko pokvari. Imaju dve predivne devojčice koje su vezane za oba roditelja i najvažnija im je njihova sreća. Ana i Nikola su saopštili ćerkama da se razvode, a njima dvema je to teško palo. Ipak, kad su razgovarali sa tatom i mamom, prihvatile su da je tako najbolje."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>