Region

Svet

Darko Lazić napušta banju! Istekao mu je boravak o trošku fonda!

Darko Lazić napušta banju! Istekao mu je boravak o trošku fonda, a odlučio je i da najveći hrišćanski praznik dočeka u krugu porodice i sa prijateljima u rodnom Brestaču.

Darko Lazić napušta banju! Istekao mu je boravak o trošku fonda! Foto: InstagramPevač Lazić će se nakon praznika vratiti u banju i nastaviti lečenje o svom trošku. On je zahtevao od načelnice lično otpust, i ona mu je dozvolila jer je bio uporan i nije želeo da sarađuje. Lazić izlazi na svoju odgovornost, iako nije spreman za samostalno funkcionisanje još uvek- kažu lekari iz Seltersa za "Alo!"

Podsetimo se, Darko Lazić, iako u lošem zdravstvenom stanju i onesposobljen za samostalno kretanje, napustio je Institut za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca kako bi proslavio Novu godinu u kafani, a doktor je bio veoma zabrinut zbog toga:

"Nisam znao da je Darko napuštao „Selters“, sada sam od vas to saznao. Niko iz tima lekara koji brine o Darkovom stanju nije bio za to da on napušta „Selters“ za praznike. I ako izuzmemo njegovo fizičko stanje i nemogućnost samostalnog kretanja, trenutno vladaju virusi i grip, pa tako rizikuje da se u kontaktu sa drugim ljudima razboli. Izvađena mu je slezina i njegov imuni sistem je narušen. Nisam radio dva dana, pa tako nisam ni znao za ovaj potez, ali pošto nisam bio u prilici da s njim razgovaram o razlozima za takvo ponašanje, uzdržaću se od komentara."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>