Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Skinuo se go! Ljuba Pantović zgranuta, proklinje samu sebe! (VIDEO)

Nije mogla da veruje šta je Karađorđe uradio pred kamerama rijalitija "Zadruga 2"! Ljuba Pantović zgranuta, proklinje samu sebe: "Dabogda me zemlja progutala što sam bila sa njim, mene je sramota, ljudi!" Skinuo se go! 

Zadruga 2: Skinuo se go! Ljuba Pantović zgranuta, proklinje samu sebe! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Igrale su se masne fote, a ono što je izazvalo gnev kod svih zadrugara jeste ideja Karađorđa Subotića da onaj prema kome se flaša okrene mora da se skine i skoči u bazen. Flaša stala na njegovu stranu, a on se pred svim takmičarima skinuo potpuno nag i svi su se razbežali, jer ih je bilo sramota da gledaju njegov polni organ. Ljuba Pantović nije mogla da veruje kad su joj takmičari ispričali šta je njen bivši suprug učinio, pa je osula paljbu zbog njegovog ponašanja:

"Ne mogu da verujem, dao bi svoje du*e da ostane ovde! Sram da ga bude, maše ku*cem pred svojom ćerkom, ove devojke mogu ćerke da mu budu! Dabogda me zemlja progutala što sam bila sa njim, mene je sramota, ljudi!"



Ostali takmičari su bili vidno zatečeni zbog hrabrosti da učini ovako nešto dok zajedno sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić deli isti životni prostor.

Aleksandra se sakrila u dvorištu, a njen dečko David Dragojević i Branislav Radonić Brendon pokušavali su na sve načine da je uteše, a ona je vikala:

"Kakav kreten, on ima 50 godina, one imaju 20! Ne pričam više sa njim, ovo je bolesno! Ja sam njegova ćerka! Imam dete, ide u vrtić! Sramota me od svih ljudi, hoću da promenim prezime! Ovo je bolesno!"

Takmičari su na najgori mogući način osudili Karađorđev postupak, a šta je još Subotićka rekla o svom ocu, pogledajte detaljno u nastavku.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>