Region

Svet

Zadruga 2: Sanja je sada u vezi sa ženom, a volela je opasne momke!

Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Sanja Stanković u ozbiljnoj je vezi sa ženom, takođe učesnicom pomenutog show programa, a nekada je volela opasne momke. Dugo nije mogla da se oporavi od onoga što joj je dečko priredio.

Zadruga 2: Sanja je sada u vezi sa ženom, a volela je opasne momke! Foto: InstagramSanja Stanković ponovo se uselila na imanje u Šimanovcima i pridružila se svojoj izabranici Jovani Tomić Matoroj, sa kojom je započela vezu u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga". One su svojom vezom izazvale veliku pažnju, a Sanja je imala i burnu ljubavnu prošlost.

U prvoj sezoni Stankovićeva je često pominjala dečka sa kojim je tada bila u vezi, iako nije želela da otkriva njegov identitet. Ubrzo je otkriveno da je reč o "opasnom momku". Sanjina drugarica je ranije za Pink izjavila:

"Sanja ima dečka koji uopšte nije naivan, to je opasan momak, znaju ga ovde po Beogradu. Ja ga znam, ali ne smem da otkrivam ko je on. Njihova veza je tajna, a verovatno ste primetili da u rijalitiju o njemu priča u šiframa."

Jovana Tomić Matora je sada, u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga" otkrila detalje iz prošlosti svoje devojke Sanje:

"Bila je sa dečkom kog je volela dve godine, bukvalno su živeli zajedno i ona je saznala da ima verenicu pet godina, pa je doživela šok. Bio je u uporednoj vezi. Ona nije imala pojma da se to dešava, nije mogla da se oporavi dug vremenski period."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>