Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Dok su ostali spavali, njihov krevet se ljuljao! (VIDEO)

Ana Korać i Marko Marković nisu mogli da obuzdaju strasti bez obzira na kamere rijalitija "Zadruga 2". Dok su ostali spavali, njihov krevet se ljuljao!

Zadruga 2: Dok su ostali spavali, njihov krevet se ljuljao! (VIDEO) Screenshoot / PinkNovi zadrugar rijaliti šou programa "Zadruga 2" Marko Marković, maneken svideo se Ani Korać. Otkako se uselio na velelepno imanje, njih dvoje se ne razdvajaju se, pa su odlučili da se malo opuste po jorgan planinom. Tokom dana su svu pažnju posvećivali jedno drugom, grle se i maze, a u ranim jutarnjim satima nisu uspeli da obuzdaju razbuktale strasti, pa su odlučili da se malo zaigraju.

Dok je većina zadrugara spavalo, njihov krevet se ljuljao. Zavukli su se ispod pokrivača i dugo bili ispod, dok u jednom trenutku nisu izašli, a zatim nastavili da spavaju. U toku večeri, mladi maneken izjavio je ljubav atraktivnoj zadrugarki, te je priznao da mu je suđeno da bude sa njom i da mu je drago što je učinio taj korak i ušao u najgledaniji rijaliti, što je verovatno, dodatno rasplamsalo strasti među njima.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>