Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Voditelj izvukao deblji kraj! Jelena Krunić završila u zatvoru! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević sinoć je posetio učesnike rijalitija "Zadruga 2" kako bi im postavljao "Pitanja gledalaca", a to je ovoga puta izazvalo haos. Voditelj je izvukao deblji kraj! Jelena Krunić završila u zatvoru!

Zadruga 2: Voditelj izvukao deblji kraj! Jelena Krunić završila u zatvoru! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeSva pažnja bila je usmerena na situaciju koja uznemiruje sve ukućane, a to je svađa između Baneta Čolaka i Zerine Hećo. Njih dvoje su se za stolom žestoko posvađali, a onda je u raspravu ušla i Jelena Krunić koja je jednom rečenicom napravila totalni haos.

Naime, Jelena mu je u svađi izgovorila nešto što je u Banetu izazvalo revolt, a onda je fizički nasrnula na njega. Pre toga je pokušala da ga pogodi flašom. Došlo je i do psovki, a čim je Bane spomenuo Jeleninu majku, ona je flašom punom vode pokušala da ga pogodi. Flaša je poletela preko čitavog stola i pogodila voditelja Milana koji je odmah uz pomoć zadrugara napustio emisiju dok se strasti ne stišaju. Obezbeđenje je odvelo Krunićku u zatvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>