Pinkove Zvezde

Parovi

Nove Pinkove zvezde: Željko Mitrović otkriva, takmičari će biti pod maskama! (VIDEO)

Nove Pinkove zvezde! Željko Mitrović otkriva, takmičari će biti pod maskama! Žiri do poslednje epizode neće znati ko peva ispred njih.

Nove Pinkove zvezde: Željko Mitrović otkriva, takmičari će biti pod maskama! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeGostujući u jutarnjem programu televizije Pink, Željko Mitrović najavio je nove, originalne projekte koji gledaoce očekuju naredne godine na ovoj televiziji. Među njima je i nova sezona muzičkog takmičenja Pinkove zvezde, koja će se od ostalih sezona razlikovati po formatu. Svi pevači biće maskirani od glave do pete, pa žiri do poslednje epizode neće znati ko peva ispred njih.

Ono što je direktor RTV Pink zaboravio da pomene jeste da je novi format zapravo inspirisan američkim muzičkim takmičenjem koje nosi naziv The Masked Singer, a koji sa emitovanjem kreće 2. januara na američkoj TV Fox. Koncept emisije je takav da se poznati pevači takmiče tokom 10 epizoda, maskirani u ekstravagantne kostime od glave do pete, dok žiri ne zna ko se nalazi ispod maski, sve dok pevač ne ispadne.

Pinkove zvezde nastale su po uzoru na muzički format The Voice, koji je trebalo da se emituje na televiziji Pink, ali se od toga odustalo, zbog čega se stolice u Pinkovom takmičenju podižu iz poda, umesto da se okreću, kao što je to slučaj u emisiji The Voice.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>