Svet

Region

Princ Hari zbog Megan Markl ne razgovara sa bratom!

Još jednom se suprotstavio porodici i odbio da ispoštuje tradiciju! Princ Hari zbog Megan Markl ne razgovara sa bratom!

Princ Hari zbog Megan Markl ne razgovara sa bratom! Screenshoot / Youtube



Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i Princ Hari svakognevno su pod lupom javnosti, a kako deluje, oni se ne libe da se suprotstave Kraljici. Ovog purta Hari je odbio da ide u lov jer se Megan grozi krzna, a zbog supruge je postao i vegeterijanac.

Princ Hari se odrekao dosta stvari zbog svoje supruge Megan Markl, a u pravo je to jedan od razloga zbog čega je u lošim odnosima sa bratom Vilijamom i Kejt. odlučio je da prekine tradiciju i više sa porodicom ne ide u lov. Megan je protiv ubijanja životinja i grozi se toga da neko nosi krzno mrtve životinje. 

Princ Hari je ovim prekinuo tradiciju dugu dvadeset godina, bar što se njega tiče. Naime, ove godine će Čarl i Vilijam u lov ići bez njega. Tenzije u porodici sve više rastu, a njegov brat smatra da se Hari zbog Megan sve više udaljava od porodice. 

Navodno, Megan je promenila i Harijev stil odevanja, prešao je na vegetarijansku ishranu i dosta smršao. Sa zabava je uvek odlazio poslednji, a sada "papučar Hari" kako mediji pišu sa njih odlazi prvi. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>