Region

Svet

Region

Domaći film Taksi bluz! Uzbudljiva, romantična komedija! (VIDEO)

Domaći film "Taksi bluz"! Uzbudljiva, romantična komedija reditelja Miroslava Stamatova biće premijerno prikazana u Sava Centru 17. januara 2019. godine.

Domaći film Taksi bluz! Uzbudljiva, romantična komedija! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni „roud muvi“ u kojem je junak priče Marko, simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.
Tokom jedne urnebesne noći, Markova naizgled normalna smena na poslu pretvara se u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koji će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Film su producirali „Viktorija film“ i „Klan prodakšn“, a producenti su Marko Jocić i Andrija Milošević. Distributer filma je „Art vista“.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>