Region

Svet

LAŽNA Stanija Dobrojević vara ljude na internetu

Pre dva dana kontaktirala nas je navodna Stanija Dobrojević, koja je želela da piše svoju kolumnu za naš sajt. Na osnovu svih informacija koje nam je dala, poverovali smo ovoj osobi i dopustili joj da napiše svoj prvi članak. Ipak, posle samo 24 sata ispostavilo se da je u pitanju osoba koja se lažno predstavlja kao Stanija Dobrojević.

LAŽNA Stanija Dobrojević vara ljude na internetu



Naime, lažna Stanija stupila je u kontakt sa nama i na sve moguće načine nas ubeđivala da je reč o pravoj Staniji Dobrojević. Poslala nam je svoj privatni facebook profil kao i mnogo stvari koje se poklapaju sa činjenicom da se radi o pravoj osobi.

Lažna Stanija je u toku noći napisala dva članka za Svet Plus portal i prva stvar zbog koje smo posumnjali da se ne radi o našoj starleti je pismenost, odnosno nepismenost, koja ne odgovara fakultetski obrazovanoj osobi, što znamo da Stanija jeste.

Pokušavali smo da od nje dobijemo američki broj telefona kako bi je kontaktirali uživo i tako potvrdili da se zaista radi o Staniji Dobrojević, ali dotična osoba nam se pravdala da ne može da nam da broj telefona jer je u gužvi zbog policije koja se tada navodno nalazila u njenom stanu, pokušavajući da otkrije ko joj krade identitet. Znači, lažna Stanija nas je lagala kako se neko predstavlja kao ona!

U toku prepiske sa lažnom Stanijom dobili smo mail od PRAVE Stanije, koja je zahtevala da se članci sklone, tvrdeći da se neko igra sa nama tj. da ona nije ništa pisala za SvetPlus.com. Prava Stanija nam je odmah ostavila svoj američki broj telefona, nakon čega smo istragu identiteta lažne Stanije podigli na viši nivo.

Više informacija očekujte uskoro...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>