TV Show

Parovi

Ivan Ivanović potvrdio da odlazi sa Tv Prve! Hvala ti Ivane!

Potvrdio odlazak sa Tv Prve! Voditelj Ivan Ivanović napustiće televiziju Prva, na kojoj već osam godina vodi popularni šou-program "Veče sa Ivanom Ivanovićem". On će u poslednjoj emisiji, ovog petka, ugostiti Žarka Lauševića. Poruka kolega: "Hvala ti Ivane!"

Ivan Ivanović potvrdio da odlazi sa Tv Prve! Hvala ti Ivane! Foto: TwitterU četvrtak uveče, Ivanović je na twitteru potvrdio da više neće voditi popularnu emisiju, objavivši poruku koju su mu kolege ostavile na teleprompteru, što možete videti OVDE. Razlog odlaska je taj što mu uslovi novog menadžmenta ne odgovaraju. Podsećanja radi, TV Prva, kao i ostale medijske kuće Antenna grupe u Srbiji, prodate su biznismenu Srđanu Milovanoviću, bivšem suvlasniku Kopernikusa. 

Ivanović je ranije u intervjuu N1 televiziji izjavio da će otići sa Prve, ukoliko ga novi vlasnik uslovi slobodom govora:

"Rukovodstvo se neće menjati, videćemo u januaru kad dođe novi vlasnik šta će biti, mi vodimo razgovore među sobom na Prvoj. Do nove godine će se znati šta će biti, kako će da izgleda uređivačka politika. Promena vlasnika je komplikovana tema. Ja lično mislim da ja tu nemam čemu da se nadam, ali to je moja kuća, videćemo kako će to da izgleda. Ja verujem u istinu i slobodu i moram da stojim uspravno i budem spreman na sve što život može da baci na mene."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>