Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Doroteina majka najavila tužbu! Bane zaslužuje kaznu! (VIDEO)

Besna je zbog onoga što se dogodilo u rijalitiju "Zadruga 2", pa je najavila da će preduzeti ono što smatra da je jedino ispravno. Doroteina majka najavila tužbu! Bane Čolak zaslužuje kaznu za ono što je uradio njenoj ćerki. 

Zadruga 2: Doroteina majka najavila tužbu! Bane zaslužuje kaznu! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeSvi su bili šokirani kada su videli snimak na kojem Bane zavlači ruku ispod pokrivača i dodiruje Doroteu, dok je spavala. U trenutku kada se Dorotea probudila, shvatila je da Banetova ruka ispod njene majice i počela da je da urla na njega. Učesnica rijalitija je bila zaprepašćena, a njena mama njeno ponašanje opisuje kao razumno:

"Naravno da je Dorotea šokirana saznanjem da je neko seksualno napastvovao i uznemirio do krajnjih granica jer moje dete nije naviklo na takvu vrstu odnosa i protivnik je svakog uznemiravanja te vrste. Bane je seksusalno uznemirio Doroteu i zato mora da odgovara. Kao njena majka učiniću sve da je zaštitim i da on dobije najtežu kaznu za delo koje je počinio. Svako ko stane na njegovu stranu u ovoj situaciji, moj je neprijatelj."

Doroteina majka navodi da je Bane već do sada trebalo da bude izabečen iz rijalitija zbog svega što je do sada učinio njegovoj doskorašnjoj devojci Zerini Hećo, pa se opet osvrnula na ćerku:

"Ja sam u agoniji totalnoj jer moja ćerka trpi nepravdu, zlo joj nanose i pokazuje stranu ličnosti kakvu nikada ne bi u realnom svetu. Zaslužila je da je smeste u zatvor jer histeriše u situacijama kad ne ume da prepozna da je provociraju i da iz nje izvlače najgore. Ne sme da pije, jer ne podnosi alkohol. Svaki put kad su izabacivanja svim silama želim da nju izbace. Potrebna mi je napolju i da se vrati poslu za koji se trudila i zbog kog je i želela da uđe u rijaliti, a to je promocija garderobe za male pse. Uložila je mnogo i ne znam da li će to ikada izvući, a u rijalitiju ima stres i nepotrebnu nervozu."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>