Zadruga

Parovi

Zadruga: Miki Đuričić priznao da su se on i Suzana i ranije voleli! (VIDEO)

Zadrugari su sinoć gledali šta su sve to radili prethodnih dana pred kamerama rijalitija "Zadruga 2", a nakon video-snimaka komentarisali su situacije. Miki Đuričić priznao da su se on i Suzana i ranije voleli! 

Zadruga: Miki Đuričić priznao da su se on i Suzana i ranije voleli! (VIDEO) Screenshoot / Video



Snimak koji su im pustilio ticao se Suzane Perović i Mikija Đuričića koji su javno priznali emocije jedno drugom, ali ipak zbog javnosti i zadrugara nisu želeli da produbljuju svoj odnos pred kamerama. Suzana i Miki su zbunjeno ustali i počeli da komentarišu zbijajući šale na svoj račun. Miki je rekao:

"Nije ovo prvi put, mi se samo zezamo. Družimo se i prijamo jedno drugom. Mi ne prelazimo granice zbog toga što je Suzana porodična žena i ima decu. Prija nam taj odnos, mi smo se i ranije voleli. Čak više i ne dajemo ljudima materijal. Nekada namerno krenemo da se svađamo, a i ona voli kad sam ja besan. Rekla mi je da voli kad sam ja besan. Mnogo mi je lepo sa njom, toliko mi je to slatko."

Zatim je Đuričić dodao i to da ima salaš, da će im tamo biti super, da će svašta saditi. Pogledajte i sami u video snimku ispod teksta.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>