Region

Svet

Ksenija Pajčin: Poslednja pesma nagoveštava bol! (VIDEO)

Ksenija Pajčin ubijena je 16. marta 2010. godine u svom stanu. Ubio ju je partner Petar Kapisoda, koji je potom pucao u sebe. Njena poslednja pesma nagoveštava bol!

Ksenija Pajčin: Poslednja pesma nagoveštava bol! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePesma je snimljena godinu dana pred smrt i opisivala je njihov odnos. Na društvenim mrežama je osvanuo retko viđen snimak pevačicinog gostovanja u jednoj emisiji, prilikom kog je izvela svoju pesmu "Farsa" iz 2009. godine, inače jedan od poslednjih snimaka izvođenja ove numere. Numera govori o pogrešnoj ljubavi i veze u kojoj ona umire. 

Pesma je objavljena 2009. godine, a Filip i Ksenija vezu su otpočeli u julu 2008. godine. Veza je bila turbulentna od samog početka, a retko kadskladna. Iako su više puta raskidali, očigledno je da nisu mogli jedno sa drugim – ali ni jedno bez drugog. 

Nekoliko dana pre ubistva, policija je intervenisala u njihovom stanu zbog fizičkog obračuna između Ksenije i Kapisode. Situacija se tad smirila, ali očigledano da je taj slučaj doveo do tragedije.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Tračara


>