Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki poludeo! Nokautiraću je! Ne žalim robiju!

Ona ulazi u rijaliti "Zadruga 2", a ta informacija je unela pometnju kod nekih zadrugara. Miki Đuričić je poludeo: "Nokautiraću je! Ne žalim robiju!"

Zadruga 2: Miki poludeo! Nokautiraću je! Ne žalim robiju! Screenshoot / YoutubeDo Mikija Đuričića je od Jovane Tomić Matore stigla informacija da će za nedelju dana u „Zadrugu“ ući i Saška Karan. Poznato je da je ova pevačica u prvoj sezoni često pčelara dovodila do ludila i on se ni malo ne raduje njenom ulasku. U razgovoru sa Suzanom Perović on je rekao:

"Ako uđe, nokautiraću je. Ne bih žalio pet godina robije posle svega što mi je uradila!"

Ispričao je i zašto je toliko ljut na Sašku Karan:

"To je žena koja je izmislila da sam ja ismevao poginule iz Velikog brata."

Miki tvrdi da je Saška na društvenim mrežama montirala priču da se on podsmevao bivšim zvezdama rijalitija „Veliki brat“ koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći. Miki je naveo da je zbog Saške doživeo niz neprijatnosti i da je čak zbog tih montaža on dobijao i pretnje. On navodi da je Saška to radila sa administratorima jedne bivše zadrugarke jer su oni u njemu videli njoj konkurenciju za pobedu. Time je jasno aludirao na administratore Kristine Kije Kockar, jer je poznato da je s profila na „Instagramu“ Saška Karan hvalila i promovisala Kiju, a minirala Mikija.

Podsetimo se, pre više od deset godina u saobraćajnoj nezgodni poginuli su bivši učesnici „Velikog brata“ Zorica Lazić, Stefan Zečević Zeka i Elmir Kuduzović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>