Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ljuba Pantović varala Karađorđa sa policajcem!

Rođeni brat Karađora Subotića i bivši dever Ljube Pantović, Srboljub Subotić, bez dlake na jeziku! Dugo čuvana tajna! Učesnica rijalitija "Zadruga 2" Ljuba Pantović varala je Karađorđa Subotića sa policajcem. 

Zadruga 2: Ljuba Pantović varala Karađorđa sa policajcem! Foto: InstagramSrboljub je otrkio da je Ljuba, dok je bila u braku sa Karađorđem, bila u vezi sa jednim beogradskim policajcem i da je zbog toga izbegla zatvorsku kaznu. On se nada da će njegov brat u rijalitiju "Zadruga 2" otkriti do sada nepoznate detalje iz svog braka i kaže:

"U braku Karađorđa i Ljube su bili kao Boni i Klajd. Ljuba je mog brata podsticala na izvršavanje krivčnih dela. Neretko je i sama učestvovala sa njim u raznim iznudama. Ipak, za razliku od Karađorđa, ona nikada nije završila iza rešetaka, iako je jednom bila privedena zbog krađe roleksa. Spasao ju je njen ljubavnk, inače policajac, a ona je vratila sat. Karađorđu je sve bilo sumnjivo, a nakon nekoliko dana od Ljubino privođenja uhvatio ju je na gomili sa dotičnim policajcem."

Srboljub smatra da će Ljuba navesti Karađorđa da fizički nasrne na nju:

"Ljuba je Karađorđa u braku samo iskorišćavala. Sve pare mu je uzimala i zbog njega je bila šampion u bodibildingu jer joj je on plaćao da putuje svuda po svetu na takmičenja. Ona je montrum od žene i nadam se da će Karađorđe ispričati šta mu je sve radila dok je živela sa njim. Moj brat još ništa nije otkrio o njenoj crnoj prošlosti ."

Srboljub je razočaran zbog bratoveljevog ulaska u rijaliti:

"Ljubin cilj je da izbaci Karađorđa iz "Zadruge". Ona želi od njega da napravi nasilnika i zbog toga na sve načine želi da on nasrne na nju. Zato ga toliko provocira i vređa, a Karađorđe je, nažalost, na ivici da je udari. Nisam mogao da verujem kada sam video Karađorđa u drugoj sezoni "Zadruge". Sa njim sam bio po ceo dan, a on je do poslednjeg trenutka krio da ulazi u rijaliti. Nije imao razloga da tako postupi jer bih mu dao savet kako da se tamo ponaša."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Rijaliti

Povezane vesti:


>