Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Tukli ste me zato sam ovakva! (VIDEO)

David Dragojević je u toku pitanja novinara u rijalitiju "Zadruga 2" pokušao da odbrani Aleksandru Subotić od njene majke, pa je i ona ustala da kaže svoje mišljenje, iako već dugo ćuti za stolom: "Tukli ste me zato sam ovakva!"

Zadruga 2: Tukli ste me zato sam ovakva! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



David Dragojević je vikao na Ljubu Pantović kako je on više uradio za Aleksandru nego ona i da ona kao majka nikada nije bila tu za nju. Aleksandra se nadovezala:

"Nemam ja nikakav komentar. Ovo što Ljuba radi je benigno. Uđeš u rijaliti, glumiš ovde, tukli su me, ćerke me odbacile. Ja sam odrasla u jednoj nezdravoj porodici. Ako me neko i razmazio, razmazio me moj tata. Ne želim da komentarišem Ljubu.Mama me blokirala na svim mrežama, sada ovde nešto priča."

Ljuba se branila:

"On je rekao da je ku.va i da će tako zarađivati, toliko od tate. Ova mama je nudila stan, ali ti si imala preča posla."

Aleksandra je tvrdila da je priča o Švedskoj i Finskoj obična laž:

"Mi kada smo bile male, kada se posvađaš sa tatom, uvek je moju sestru uzimala za ruku, mene je ostaviljala, ja sam bila sama u Kaluđerici, uvek si nas tako delila. Tukli ste me, zato sam ovakva kakva sam. I jedno i drugo rade isto. Ona je meni zamerala na moru, kako joj dajem dete da bih mogla da se šminkam, kako gledam druge muškarce. Ona i Karađorđe menjaju ploču, kako njima odgovara. Oni vode rat preko mojih leđa, takmiče se ko je više pogrešio kao roditelj."

Ljuba joj je odgovorila bi možda bila bolja da ju je zaista tukla.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>