Region

Svet

Kija Kockar: Ko ne želi publicitet ne mora da me spominje!

Kristina Kija Kockar ubrzo nakon operacije vratila se poslu, te ističe da je imala sreće što je u pitanju bio benigni tumor. Ona dodaje da će je ožiljak uvek podsećati na ovaj težak životni period, iz kojeg je izašla mudrija. Što se tiče tuđeg mišljenja o njoj, smatra da ko ne želi publicitet ne mora da je spominje-

Kija Kockar: Ko ne želi publicitet ne mora da me spominje! Foto: Instagram



Prvi nastup nakon operacije je kaže, super prošao iako još uvek ima konce. Rana je nije bolela i sada ide punim gasom. Svaki vikend joj je zalazan, a kada skine konce biće joj mnogo lakše. Kija je za Kurir izjavila:

"Sve je kako treba, bila sam na kontroli i sad čekam da mi izvade konce. Ožiljak je baš na dekolteu i videće se. To će me uvek vraćati u taj težak period, ali iz ovog problema sam mnogo naučila, to mi je bila opomena. Kada sam išla na operaciju, nisam razmišljala o estetici nego o ženama koje nakon operacije moraju na terapije i zračenja. Ja sam imala sreću što je tumor bio benigni."

Što se tiče posla, Kija mašta o tome da joj Marina Tucaković napiše makar jednu strofu:

"Volela bih da mi Marina napiše neku pesmu, bar jednu strofu da imam sa njenim potpisom. Drago mi je da je bolje, ona je jaka žena i nadam se da će izaći kao pobednik jer to zaslužuje."

Podršku tokom bolovanja, kaže, pružali su joj svi:

"Svi, zaista. Sa Milanom Stankovićem sam se čula privatno i pitao me je kako sam. Svi bili uz mene, a ja nisam želela da se diže prašina jer sam živa i zdrava."

U emisiji "Pinkove zvezdice" se odlično snašla, Leontina je pored nje, pa samim tim sa njom najviše komunicira:

"Ona je stvarno super osoba bez kompleksa. Ma svi su me prihvatili", kaže ona, pa nastavlja: "Imala sam strah od toga kako će me prihvatiti. Čak me je i Goca, koja važi za Grdanu, prihvatila. Ona uvek kaže šta misli, pravedna je žena i nema komplekse."

Kao i dobar deo ekipe žirija, ni Kija nije imala sreće u ljubavi. Iz tog razloga, smatra da su se "one žene pronašle":

"Svi smo se mi tu pronašli osim Milana Stankovića. Pogledajte biografije svih ženskih članova žirija! Nijedna nije imala sreće u ljubavi i braku, tako da smo se baš pronašle. Šalile smo se na taj račun, ali sve smo mi jake žene."

Kada je u pitanju Neda Ukraden, Kockareva ima samo lepe reči:

"Ja nisam zvala novinare već su oni zvali mene i ne vidim ništa loše u tome. Krivo mi je što je Neda dobila naslov sa mojim imenom, a ne sa njenom nagradom za životno delo. Ja tu ženu ne poznajem, ali mnogo je poštujem, ona je legenda i moja mama je obožava. Žena koja u tim godinama izgleda bolje nego neke osobe koje su moja generacija, koja odlično peva i ima čak dva fakulteta zaslužuje svaku pohvalu. Ne zameram nikome ništa, ali ko ne želi publicitet ne mora da me spominje."

Svetlani Ceci Ražnatović još uvek nije čestitala povodom veridbe sina Veljka, pa je iskoristila priliku da joj javno čestita:

"Videla sam to na društvenim mrežama, poslaću joj poruku, a ovom prilikom joj javno čestitam. Zaista mi je drago. Veljko i Bogdana su divni, podržali su me na mom prvom nastupu i svaka im čast na tome. Ceca me je javno podržala i ja sam odmah rekla da je to mač sa dve oštrice. To je dokaz da žena nema komplekse, da je drugar i jedna prava diva."

Sa pevačem Darkom Lazićem nije bila u kontaktu pre njegove stravične nesreće, iako gradske priče tvrde upravo suprotno:

"Sa njim se nisam čula dugo i drago mi je što se oporavlja. Vožnju u alkoholisanom stanju ne opravdavam. Ja to ne radim i ne treba niko da seda u kola pijan jer osim što ugrožava sebe, ugrožava i život drugima."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>