Region

Svet

Dara Bubamara isprozivala Seku Aleksić! Izgleda jeftino!

Folk zvezda Dara Bubamara dobila je ulogu modnog žirija u emisiji "Glamur", gde je imala zadatak da komentariše modne kombinacije svojih koleginica. Prva na listi bila je njena nekadašnja drugarica prema kojoj uopšte nije bila blagonaklona. Isprozivala je Seku Aleksić! Izgleda jeftino!

Dara Bubamara isprozivala Seku Aleksić! Izgleda jeftino! Foto: InstagramDara Bubamara je sve vreme dok je komentarisala imala izraz lica kao da joj je muka od onoga što posmatra:

"Pa što reći? Realno, katastrofa! Za ovako nešto treba imati kilograme. Što ona nema. Znači, mnogo jeftino. Užas jeftino. Idemo dalje."

Pre samo nedelju dana, na snimanju emisije "Maksimalno opušteno" Dara je prozvala Seku Aleksić rekavši da će loše završiti jer je pakosna:

"Karleuša i ja smo u istom rangu zezanja. Nikada nismo udarile jedna drugoj na karijeru, život, porodicu. Seka je udarila na moj život, karijeru, finansije… To je mnogo pakosno, takvi ljudi će loše završiti. To ti kažem. To je zla namera. Nema šanse da se pomirim sa njom, ona za mene više ne postoji na ovom svetu. Neko napravi koncert sa nekim putokazima, znate one putokaze na putu, a neko napravi spektakl."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>