Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus!

Ljuba Pantović napravila je haos čim je ušla u rijaliti "Zadruga 2", a odmah je ušla u sukob sa ćerkom Aleksandrom Subotić. Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus dok je nosila Aleksandru.

Zadruga 2: Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus! Foto: Instagram



Mnoge je šokiralo Ljubino priznanje da je tokom trudnoće tri puta htela da abortira. Ona je zatrudnela sa svega 17 godina, a kako tvrdi, njena majka je smatrala da je bolje da ne rodi dete tako mlada:

"Majka mi je tri puta zakazivala abortus, bila sam dete, išla sam u školu. Tako trudna sam pre svoje generacije završila srednju školu. Iako me je majka pritiskala da abortiram, ja sam bežala iz bolnice iako je sve dogovoreno. Nije ona želela da ubije moje dete, želela je da spasi svoje, ali ja sam bandoglava."

Pantovićeva smatra da je greška što je ikada išta imala sa Karađorđem:

"To je čovek koji je bez griže savesti krao iz Crvenog krsta. Ima još mnogo stvari koje je radio, ali neću da pričam dok se ne završi Zadruga. Dok sam živela sa njim glavna briga mi je bilo da li će policija da nam uđe kroz prozor ili vrata. Krao je, varao, uleteli su nam u kuću automobilima, gađali nas bombama. Mene je bilo sramota da to prijavim policiji. Kada sam odlučila da ga ostavim, tada smo se potukli. Tada sam sa malom decom otišla iz kuće i prijavila ga policiji, ali je on uspeo preko veza da izmuva da ne odgovara za to."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>