Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Mika će se nedelju dana praviti da je Giba! (VIDEO)

Kada su zadrugari saznali da večeras niko od njih neće biti izbačen iz rijalitija "Zadruga 2", u Beloj kući je sve odisalo harmonijom i raspoloženjem. U studiju su naročito oduševljeni bili Mika i Rade Vasić koji su presrećni zbog Gibinog ostanka u rijalitiju. Mika će se nedelju dana praviti da je Giba!

Zadruga 2: Mika će se nedelju dana praviti da je Giba! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeVeliki šef je odlučio da Mika i Giba zamene svoje uloge na nedelju dana, a to je voditeljka Dušica Jakovljević saopštila Miki, zbog čega se on jako obradovao:

"Veliki šef je odlučio da tebi da tajni zadatak. Otići ćeš u Rajski vrt, srešćeš se sa Gibom. Ti ćeš ostati tamo, a Giba će nam se pridružiti u studiju. Tamo ćeš provesti sedam dana, a ukoliko nijedan zadrugar ne primeti da ste se vas dvojica zamenili, obojica ćete postati ravnopravni učesnici rijalitija Zadruga."

Rade je čak i zaplakao, a to je ovako objasnio:

"Ovo su suze radosnice. Drago mi je što je Veliki šef doneo ovu odluku i drago mi je što ću videti svog drugog sina, malo sam ga se poželeo."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>