Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Žestoke uvrede i pretnje bivših supružnika! (VIDEO)

Nakon ulaska Ljube Pantović u rijaliti "Zadruga 2" podigla se velika prašina u kući. Naime, njen ulazak nije dobro podnela Aleksandra, ali ni njen bivši suprug Karađorđe Subotić koji je ušao u verbalni sukob sa Ljubom već posle par minuta. Žestoke uvrede i pretnje bivših supružnika!

Zadruga 2: Žestoke uvrede i pretnje bivših supružnika! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePosle prve svađe, usledila je i druga. Naime, tokom emsije "Pitanja novinara", jedan od predstavnika sedme sile upitao je Karađorđa zbog čega je došlo do svađe između njih dvoje, a njegov odgovor je prouzrokovao još jednu žestoku svađu:

"Pokušava da nastavi sa provokacijama ženskog bezobrazluka. Pokazuje svoj primitivizam. Jednice i bednice, duvaj ga."

Ljuba mu je uzvratila:

"Klošaru, ne možeš da pipneš moje stvari. Pi*ko treseš se, kao kada si pokušao da me biješ."

Karađorđe je i dalje provocirao i nije birao reči:

"Babetino, vidi kako si ostarila. Klošarka, jadnica i bednica si ti. Kao tranvestit izgledaš. Mnogo si ružna. Nemoj da oribam patos tobom klošarko jedna."

U njihovu raspravu su se uključile i Marija i Miljana Kulić, koje su od ranije imale konflikte sa Subotićem, pa su ga napale u duetu, a na njihovu stranu je u tom trenutku stala i Ljuba koja ga je konstantno čašćavala uvredama. Miljana je besnela:

"Takvi poput tebe, ti nisi otac, ti su džukela. Znaš da imam napade panike i postporođajnu depresiju."

Ni Marija mu nije ostajala dužna:

"To je čovek štalar, odakle on zna šta znači otac. Ti si jedno go*no od roditelja. Uporopastio si decu."

Karađorđe ih je nazvao klošarkama i iz nekog razloga pomenuo da je on odrastao na beogradskom asfaltu, a da su one debele. Obezbeđenje je sve vreme stajalo između njih kako ne bi došlo do fizičkog okršaja i neželjene situacije. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>