Region

Svet

Perpetuum Jazzile: Obrada pesme - Lela Vranjanka u Sava Centru! (VIDEO)

"Perpetuum Jazzile", obrada pesme "Lela Vranjanka" u Sava Centru 1. decembra! Ne propustite jer oni uvek daju energiju i snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa. 

Perpetuum Jazzile: Obrada pesme - Lela Vranjanka u Sava Centru! (VIDEO) Foto: Irena Herak"Perpetuum Jazzile" je jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu koja dolazi iz Slovenije. Kritički hvaljeni, popularni zahvaljujući svojim snažnim ritmom, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom, neprevaziđena kreativnost i posebna mešavina različitih žanrova muzike, koji reprodukuju samo ljudski glas - folk, pop, jazz, gospel, blues, bossa novi, disk, funk i drugi.Bogat repertoar od "Perpetuum Jazzile" uključuje jedinstvene vokalne aranžmane poznatih svetskih muzičkih dragulja kao što su: ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i druge muzičke legende. Članovi grupe poručuju:

"Ova pesma predstavlja jednu od najlepših pesama koja povezuje ljude, nacije, povezuje kontinente. Naša vokalna verzija pesme je povezivanje prekrasnih srpskih tekstova Dragana Tokovića, antičke grčke melodije koja je prvobitno posvećena egipatskoj devojci. Početak našeg izvođenja je u stilu bosanske sevdalinke, a kasnije se pesma pretvara u začinjenu Dick Daleovu kalifornijsku surf-rock verziju. Jedva čekamo da dođemo u Beograd i da se Vam se predstavimo u najboljem izdanju. Sigurni smo da ćete uživati u koncertu, biće to velika zabava i za nas na bini i za publiku."

Karte su u prodaji u sistemu Evetim i na blagajni Sava Centra.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>