Zdravlje

Ljubav

Japanska terapija vodom leči mnoge bolesti!

Japanska terapija vodom leči mnoge bolesti! Korist  ove terapije potvrdili su i mnogobrojni testovi. Dokazano je da  je većina bolesti uzrokovana upravo nedostatkom vode u vašem organizmu.

Japanska terapija vodom leči mnoge bolesti! Svet PlusVoda je univerzalni rastvarač i glavna komponenta metabolizma. Svi minerali i mikroelementi  rastvoreni u vodi  apsorbuju se u krvotok i prodiru do svake ćelije. Ako nedostaje voda u organizmu javljaju se problemi sa metabolizmom, što dovodi do raznih vrsta oboljenja.

U Japanu je danas postalo popularno piti vodu nakon buđenja. Njihovo medicinsko društvo je priznalo ovu terapiju uspešnom u lečenju hroničnih, teških oboljenja, ali i bolesti modernog doba. Sa sto posto sigurnosti leče ove bolesti: 

- glavobolja, bolovi u telu, bolesti srca, artritis, epilepsija, gojaznost, opstipacija, astma, tuberkuloza, meningitis, bolesti bubrega i bešike, gastritis, dijareja, hemoroidi, bolesti očiju, materice, menstrualni poremećaji, ORL bolesti.

Način lečenja:

– Ujutro, pre nego što operete zube, popijte 4 čaše (od 160 ml.) mlake vode 

– Operite zube, umijte se, ali ništa nemojte jesti i piti narednih 45 minuta.

– Nakon 45 minuta možete doručkovati.

– Dva sata posle doručka, ručka i večere ne konzumirajte nikakvu hranu niti vodu.


Stariji ljudi, ljudi sa slabim imunitetom ili oni koji ne mogu odjednom popiti 4 čaše vode, mogu početi sa manjom količinom vode i postepeno je povećavati na 4 čaše.

Japansko medicinsko drustvo tvrdi da ovaj tretman lečenja isceljuje organizam i promoviše zdrav način života, pa preporučuje da terapija vodom postane naša svakodnevnica. Oni kažu: 

"Pijte vodu na prazan stomak i osetićete prve rezultate već nakon 7 dana. Ostajte zdravi i aktivni". 

To je sva poenta!

Preporučena količina unosa vode u toku dana je 30 ml na kilogram težine. Ova japanska metoda lečenja nema neželjenih efekata,  ali na početku tretmana možda ćete češće imati potrebu da idete u toalet.

Svi znamo koliko je prijatno popiti času hladne vode nakon toplog obroka. Ali, hladna voda čini masnu hranu koju jedemo tvrdom, što usporava varenje hrane u želucu. Ovaj „talog“ započinje reakciju sa želudačnom kiselinom, raspada se i apsorbuje u crevima brže nego čvrsta hrana. To zatrpava creva, pa jako brzo dovodi do povećanja telesne težine, a posle i drugih ozbiljnih oboljenja, čak i raka. Ako ne možete bez vode, posle obroka je najbolje popiti čašu tople vode.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>