Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Ni jednom je nije pogledao! Sloba kulirao Lunu! (VIDEO)

Pevač Sloba Radanović je već napravio atmosferu u kazinu rijalitija "Zadruga 2", a svi zadrugari su oduševljeni njegovim glasom, osim Lune Đogani koja uopšte nije bila srećna kada ga je videla, ali je ipak odlučila da pruži ruku svojoj, kako je često govorila, najvećoj ljubavi.  Ni jednom je nije pogledao! Sloba kulirao Lunu!

Zadruga 2: Ni jednom je nije pogledao! Sloba kulirao Lunu! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Ona je Aleksandri i Davidu kasnije tokom večeri rekla da je ipak prišla Slobi koji ju je pitao kako se oseća, a da je mu je nakon toga okrenula leđa i otišla da kupi piće kako bi uživala u večeri i pesmama. Nekoliko minuta kasnije Đoganijeva je nepomično gledala Slobu dok je pevao pesmu od Tropiko benda ''Zauvek tvoj''.

Pesma ''Ti me nikada i nisi volele'' je počela i Slobodan Radanović je sa emocijom pevao stihove, dok  je Luna Đogani pratila svaki njegov pokret. Ona je u toku večeri izrazila želju da on peva to, naravno ne lično. Kada je došao na red da tu pesmu izvede, ona je digla ruke i počela da peva stihove od reči do reči.

Reči pesme svakako predstavljaju poruku koju je on možda njoj, ali i ona njemu poslala. Na njenom licu je bio osmeh sve vreme, dok je Sloba izbegavao kontakt očima. U jednom momentu Luna je odlučila da čuje savete Marije Kulić čija je ćerka Miljana nedavno uplovila u ljubavnu vezu sa Zolom pred kamerama. Marija je tom prilikom Luni govorila kako treba da zaboravi Slobu:

"Da li on zaslužuje to da ga voliš i da se ponižavaš? Namerno je došao ovde i ne obraća pažnju na tebe! Ja sam baš gledala! Nijednom se nije okrenuo da te pogleda, namerno! Ti si njemu bila za zaj*banciju do kraja da igra igru i postigne da je j*bao dve žene! On je frajer kao."

Luna je govorila:

"Mnogo me je povredio! Sve sam uništila zbog toga! Uj*bala sam porodicu i sve! Ja sam se samo zaljubila j*beno! Nisam nikoga želela da povredim. On je meni sj*bao ceo život."

Marija Kulić je uopšte nije štedela:

"Što sada nije sa tobom kada se razveo? Zašto? Zato što je igrao igru! Gde je sada Luna u njegovom životu kada se razveo? Igrao je igru sa tobom."

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>