Region

Svet

Darko Lazić prioritet?! Čovek napravio skandal u bolnici!

Pevač Darko Lazić je dovezen u bolnicu sa teškim povredama i sasvim je normalno da u tom trenutku bude prioritet bolničkom osoblju. Međutim jedan čovek, rođak pacijenta, napravio je skandal u bolnici.

Darko Lazić prioritet?! Čovek napravio skandal u bolnici! Foto: InstagramPacijenti KBC Zemun, u kojem se od 23. oktobra leči pevač Darko Lazić, ljuti su na popularnog pevača, ali i na lekare, jer skoro mesec dana traje opsadno stanje u bolnici. Od kada je Lazić primljen u bolnicu, poznanici i obožavatelji popularnog pevača ne prestaju da dolaze u KBC Zemun, što smeta ne samo lekarima već i pacijentima i njihovim porodicama.

Pacijenti zemunske bolnice nezadovoljni su i zbog toga što smatraju da lekari više pažnje i nege pridaju teško povređenom Darku Laziću, a da one sa manjim povredama zaobilaze i navodno preskaču. Zaposleni u bolnici dali su sve od sebe da spasu život pevaču ali i da sačuvaju njegovu privatnost, o tome izvor iz bolnice kaže:

"U prvih nekoliko dana nakon što je Darko doživeo tešku saobraćajnu nesreću, porodica, prijatelji, ali i predstavnici sedme sile danonoćno su opsedali KBC Zemun. Tih prvih nedelju-dve, kada je njegov život visio o koncu, situacija je bila i više nego napeta. Njegovi roditelji su dva puta dnevno dolazili iz Brestača samo da bi ga videli, a prijatelji su satima stajali ispred bolnice kako bi stigli na red da daju krv za povređenog druga. Na sve to dodajte i novinare, koji su po čitav dan izveštavali sa lica mesta o njegovom stanju, pa ćete dobiti jasnu sliku koliko je situacija bila ozbiljna."

Oformljen je konzilijum, sastavljen od tima specijalista koji su danonoćno pratili Darkovo stanje. On i dalje leži na odeljenju intenzivne nege, a ti pacijenti imaju poseban tretman, što mnogi zaboravljaju. Ostali pacijenti su navodno zbog toga nezadovoljni pa se na hodnicima bolnice sve češće čuju komentari da Darko ima svu negu samo zato jer je poznat. Izvor iz bolnice dodaje:

"Nedavno se desila i veoma neprijatna situacija, pa je rođak jednog pacijenta napravio skandal u bolnici. Čovek je bio revoltiran konstantnom gužvom po hodnicima, pa je počeo da viče na medicinsko osoblje. Ljudi su postali veoma nezadovoljni jer su ubeđeni da im lekari posvećuju manje pažnje nego Laziću. Ali to je potpuno pogrešno, jer svaki lekar radi po savesti, što znači da svakom pacijentu prilaze na isti način. Nije važno da li je neko mlad ili star, bogat ili siromašan, slavan ili anoniman, lekari imaju moralnu i profesionalnu obavezu da ih tretiraju jednako. Ali pacijentima više i od toga smeta i to što je u bolnici konstantna gužva i što su Lazićevi poznanici i obožavatelji odskora počeli da opsedaju odeljenje intenzivne nege. Zbog toga je sada to odeljenje i zaključano."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>