Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Miki Đuričić odlazi zauvek. Neće da se ženi! (VIDEO)

Učesnik rijalitija "Zadruga 2" Miki Đuričić odlazi zauvek. Voli samoću, neće da se ženi, a uvek ima devojku sa kojom se viđa.

Zadruga 2: Miki Đuričić odlazi zauvek. Neće da se ženi! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeZadrugari Miljana Kulić i Miki Đuričić proslavili su se kao rijaliti igrači. Kulićeva je više puta istakla da ne želi više da se takmiči, te da je u rijaliti "Zadruga 2" ušla kako bi obezbedila bolju budućnost svome sinu Željku. Miljana je upitala Mikija Đuričića koji su njegovi planovi:

"Ili ću u Kupinovo ili u inostranstvo. Možda ću se baviti voćarstvom, poljoprivredom. Ili ću napraviti svoj mikro svet. Otići ću zauvek, ne planiram da se ženim. Uvek imam devojku sa kojom se viđam, volim samoću. Zajednički život ubija. Nisam razmišljao o deci, možda, što da ne. Ali, to nije to, ako ne živite zajedno, što da dete raste bez oca. Ja ne volim kad mi neko ugrožava moj život, ne želim da menjam navike zato što sam ja u ozbiljnoj vezi ili braku. Probao sam više puta u životu i patim se, pa odem. Tako da... ja nikog ne opterećujem kad sam u vezi, može da radi ko šta hoće. Ne volim gušenje."

Miljana je konstatovala da je život lep, samo ga treba znati živeti:

"Ja ću pare odmah uložiti u nešto i to ću debelo da razmislim u šta."

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>