Ostalo

Smeno

Dijeta?! Dovoljno je ovo povrće dodati u kafu!

Idu nam dugi zimski dani u kojima više vremena provodimo u kući uz filmove i neku dobru knjigu, a uz sve to idu i grickalice, razne pečene đakonije... i eto viška kilograma. Dijeta?! Ne! Dovoljno je ovo povrće dodati u kafu!

Dijeta?! Dovoljno je ovo povrće dodati u kafu! Svet PlusDa bismo se oslobodili viška kilograma potrebno je dosta vremena i odricanja svega onoga što volimo. Nekome je problem da zaboravi na slatkiše, nekome na masnu i začinjenu hranu, a sem prilagođene i raznovrsne ishrane, važan faktor svakako je fizička aktivnost koja ubrzava metabolizam, troši nakupljene masnoće u telu i povećava mišićnu masu. 

Iz Australije nam stiže nov trend. Samo jedan sastojak uz kafu menja vašu liniju, pa zašto ne pokušati... Recept je jednostavan, osušite brokoli i sameljite ga u prah. U kafu dodajte po jednu kašičicu, promešajte i popijte. Brokoli je bogat vlaknima koja daju osećaj sitosti, ali koji obiluju i esencijalnim nutritijentima potrebnim za očuvanje zdravlja. U kombinaciji sa kafom čuda čine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>