Region

Svet

Elma Sinanović tvrdi: Saša Popović mi je ukrao 30 hiljada!

Folk pevačica Elma Sinanović, koja se pre nekoliko godina potpuno povukla iz javnosti, odlučila je da ispriča zbog čega se više ne bavi pevanjem. Ona tvrdi: "Saša Popović mi je ukrao 30 hiljada maraka za CD".

Elma Sinanović tvrdi: Saša Popović mi je ukrao 30 hiljada! Foto: FacebookSrpski telegraf došao je u posed Elminog ugovora sa "Grand produkcijom", sa direktorom Sašom Popovićem na čelu, i otkrio sumnjive radnje čelnika muzičke kuće, zbog čega je Sinanovićeva priznala da ju je Popović prevario. Elma je 2000. godine potpisala ugovor za "Grand". U njemu doslovno stoji da će joj novac od prodatog albuma "Ruka pravde" biti isplaćen na ruke. U ugovoru je takođe određeno da će pevačica dobiti šest odsto od prodaje CD i video-kaseta, međutim, ona tvrdi da novac nikada nije videla. Elma je ispričala kako je po po njenim navodima "nasamarena":

"U ugovoru za album "Ruka pravde" smo se dogovorili da izda i da mi plati šest odsto od prodaje. To mi nikada nije platio, navodno ništa nije prodao. Tužila sam ga za prevaru za ugovor o kome mi sad pričamo. On je mene na prevaru nazvao jer je hteo da zataška tužbu, pa sam ja onda imala razgovor sa mojim mužem, sa njim i sa njegovim advokatom. Rekao mi je: "Nemoj više da juriš to na sudu, napravićemo dil, uradiću ti novi CD, platiću sve troškove". On je mene slagao, ja sam povukla tužbu. Toliko sam naivna."

Pevačica tvrdi:

"On je tražio mom mužu 30.000 maraka za prvi CD jer je to kao rizik izdanje i počeo priču: "Mi ne znamo kako će to da prođe, mi ćemo vama da uzmemo 30.000 maraka, pa ako se to proda, dobićete nazad, ako ne, da se zaštitimo". Dali smo mu u kešu te pare na ruke, nikakav račun nije dao, sve je išlo na reč. Ljudi znaju da sam jako kulturna i pristojna osoba. Pitaju me što me nije bilo na sceni. Pa nije, ja sam se povukla, ja sam od Saše Popovića ukinuta zbog te tužbe koju sam ja podnela. Nije me bilo nigde. Plašim se da će nešto da mi se desi, to je takav prevarant. Nikada mi nije rekao: "Sad nisam u mogućnosti da ti platim, ali ću da te reklamiram". Svaki put kad odem kod njega, on meni kaže: "Ti si se ugojila, nemaš hit."

Elma Sinanović je prokomentarisala i navode da je prodala samo 87 CD-a:

"Što se tiče njegovih navoda da sam prodala 87 CD, reći ću vam samo da moja šira porodica broji više od 87 ljudi. Želim javno da kažem svima da je on prevarant jer me je slagao, pokrao, upropastio, posle toga se nigde nisam pojavila. Zakažem kod Sime u Švajcarskoj nastup i on me samo pozove i kaže: "Ti ne možeš da nastupaš kod mene". Ja pitam zbog čega, a on mi kaže: "Saša je tako rekao"."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Srpski Telegraf

Povezane vesti:


>