Region

Svet

Darko Lazić duguje ogroman novac! Brena i Saša pružaju pomoć!

Pevač Darko Lazić duguje ogroman novac zelenašima, a čelnici "Granda" Lepa Brena i Saša Popović pružaju pomoć kako bi pevača i njegovu porodicu spasili bede i depresije. 

Darko Lazić duguje ogroman novac! Brena i Saša pružaju pomoć! Foto: InstagramLepa Brena i Saša Popović, čelnici „Grand produkcije”, dokazali su da svoje prijatelje i bliske saradnike nikada ne ostavljaju na cedilu. Kako „Alo!” piše, osim što brinu o zdravstvenom stanju Darka Lazića, Brena i Popović materijalno pomažu pevačevoj porodici. Izvor blizak porodici kaže da je Popović svakodnevno u kontaktu sa lekarima iz KBC Zemun. 

Popović je odmah ponudio svoju pomoć u novcu i u bilo čemu drugom što bi doprinelo bržem ozdravljenju „Grandove“ zvezde. Pitao je čak da li je potreban transport pevača u neku inostranu kliniku ili pak dovođenje nekog stručnjaka iz inostranstva. Kada su mu objasnili da Darku može pomoći samo bog i da njegovo ozdravljenje zavisi isključivo od njega samog, zamolio ih je da mu jave ukoliko se bilo šta promeni u tom smislu i stavio im do znanja da im stoji na raspolaganju.

Popović i Lepa Brena su od najbližih Lazićevih prijatelja saznali da Darko duguje ogroman novac zelenašima, ali i da su pevačevi roditelji zapali u finansijsku krizu. Zato su rešili da pomognu na sve moguće načine. Saša je odmah želeo da sazna kojim to ljudima Darko duguje novac, pa je preko zajedničkih prijatelja stupio u kontakt sa njima. Zamolio ih je da ne uznemiravaju porodicu, koja prolazi kroz agoniju, kao ni Anu Sević, da se ubuduće jave njemu i dao im je izvesne garancije da će dug biti izmiren. On i Lepa Brena su udružili snage u nameri da roditeljima pevača, koji je pre devet godina odneo pobedu u „Zvezdama Granda”, pomognu materijalno. Iako su roditelji zbog ponosa najpre odbijali, kasnije su ipak prihvatili novac, koji im je u ovom trenutku preko potreban. Branka i Milan su pristali i uzeli novac, ali su im rekli da to prihvataju jedino kao pozajmicu i da će im Darko, kada bude stao na noge i vratio se poslu, vratiti do dinara. Izvor još dodaje:

"Sve to je rečeno i Darku, pa je pevač sada mnogo smireniji. Njegovo teško psihičko stanje zbog apstinencije i svega što ga je snašlo dodatno je bilo pogoršano i zbog dugova u koje je upao. Lekari su se plašili za njegovo psihičko stanje, ali pevač, pošto je čuo da su Saša i Brena uz njega, lakše podnosi oporavak. Lepa Brena i Saša Popović poznati su po tome što o pomoći koju pružaju drugima nikada nisu želeli da govore javno."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>