Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Teodora o Luni - Pravi žrtvu preko mojih leđa!

Teodora Džehverović je odlučila da stavi tačku na nagađanja i otkrije zbog čega je došlo neprijatne situacije između nje i Lune Đogani. Ona je naime ušla sinoć u rijaliti "Zadruga 2" ali samo kako bi pesmom zabavila zadrugare. Teodora o Luni kaže: "Pravi žrtvu preko mojih leđa!"

Zadruga 2: Teodora o Luni - Pravi žrtvu preko mojih leđa! Foto: InstagramUčesnike "Zadruge" i gledaoce Televizije Pink sinoć su zabavljali di-džej Mijat i popularna pevačica Teodora Džehverović, koji su napravila pravi spektakl u kojem su svi uživali do ranih jutarnjih sati. Međutim, sjajna zabava je, čini se, pala u drugi plan zbog konflikta između Teodore Džehverović i Lune Đogani.

Luna je, naime, svoju nekadašnju drugaricu optužila da namerno nije htela da joj se javi i pruži ruku, što ju je veoma pogodilo, a kasnije u toku večeri izgladile su nesporazum. Noć posle žurke prenosi Pink.rs, pozvali su Teodoru kako bi proverili da li je imala nameru da ignoriše Đoganijevu, što je Džehverovićeva odmah demantovala:

"Jako je ružno da pravi žrtvu preko mojih leđa, da napravi ovakvu situaciju i obrne je u svoju korist. Pritom, prva osoba koju sam ja tamo videla i kojoj sam se nasmejala bila je Luna Đogani! Čak i tokom večeri, bila je prva, druga pesma, ja sam joj se nasmejala, ja nemam problem uopšte. Možda je tako ispalo, ja ne kažem, ali niko nije video tu interekciju između mene i nje. Pritom, toliko sam bila izgubljena što sam tamo, kunem se, tresla sam se od treme, uzbuđenja, sve mi se vratilo."

Teodora tvrdi da je videla nasmejal joj se, a onda je došal Matora i još brdo ljudi, a zatim je morala da počne da peva:

"Nisam mogla da joj padnem u zagrljaj - bilo bi glupo, a osobe sa kojima sam bolja potrčale su da me zagrle i normalno je da sam se njima tu javila. Prošao je minut, dva i ja sam već morala da počnem da pevam, došla je jedna osoba i za njom još pet. Previše je to trajalo, morala sam da krenem sa nastupom. A i ja se ne sećam da je prošle godine neko od pevača jurio tamo za mnom. Ovo je totalni nesporazum, bezveze sa njene strane. Ja da imam nešto protiv te osobe, ja bih to i rekla. U "Zadruzi" sam dokazala da se ne bojim nikoga i apsolutno nema potrebe da ovo radi, da pravi žrtvu od sebe preko mojih leđa. Pritom, šta je bilo, bilo je sa nama i ja sam "Zadrugu 1" stvarno završila. Ne želim da mi se ovo pravi, da ispada da ja kuliram bilo koga. Otišla sam tamo da pevam, da se lepo zabavim, da vidim kuću u kojoj sam bila devet meseci, a ne da se prisećam konflikata i da rešavam te stvari. Toliko je ružno... Čak i pre nego što je počela nova "Zadruga" svi su me pitali za Lunu, rekla sam: "Želim joj svu sreću ovog sveta - ako devojka ide tamo da ispravi stvari, želim joj sreću i neka bude uspešna u tome."

Luna je sinoć u žaru besa rekla:  "Ja sam, bre, ovde zvezda, nije ona. Šta je ona, bre, bolja od mene? Da se ja ponižavam?!" Teodora je i to prokomentarisala:

"Okej, super, svaka čast. Ne znam šta da kažem na to, majke mi. Prvo, zato što nije u pravu u startu... Ali dobro, svako je zvezda u svom poslu. Ja smatram da sam zvezda u svom poslu, zato sam i otišla sinoć da pevam tamo, ali nisam otišla da im glumim zvezdu, napravili su od mene umišljenu balavicu... Ovo je više ružnije sa njene strane, nego sa moje, jer ništa nisam ružno radila, čak sam joj se i iz pristojnosti nasmejala."

Pojedini zadrugari razmatrali su mogućnost da je pobednica prve "Zadruge" Kija Kockar, sa kojom se Teodora druži, uticala na sinoćnje ophođenje Džehverovićeve prema Đoganijevoj, što mlada pevačica demantuje:

"Svesna je svoje greške i onda misli da je ceo svet protiv nje, da sam ja tu došla da rešavam neke stvari i sad zbog Kije da nju kuliram. To nije istina! Nisam se ni čula sa Kijom pre nego što sam ušla, a ni u životu ne bih radila ništa po nahođenju nekog drugog, a Kija mi ni tako nešto nikad ne bi rekla."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>